În urmă cu câteva zile, șeful ANPC, Horia Constanținescu, a închis mai multe restaurante deținute de Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar. Acesta din urmă a cunoscut în ultima perioadă un succes tot mai mare, localurile sale devenind extrem de populare. Dumitru Dragomir, care îl cunoaște destul de bine pe Pescobar, a explicat care este, de fapt, secretul din spatele succesului acestuia.
Paul Nicolau traversează o perioadă mai dificilă după ce ANPC i-a închis trei restaurante, printre care și celebra Taverna Racilor din parcul Herăstrău. Cunoscut de toată lumea sub numele de Pescobar, acesta a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimul timp, localurile sale devenind extrem de populare.
În ultimele luni, succesul lui Pescobar a crescut spectaculos. Extrem de activ pe rețelele de socializare, Paul Nicolau și-a promovat foarte eficient afacerea, atrăgând tot mai mulți clienți în localurile sale.
După ce mai multe localuri ale lui Pescobar au fost închise de ANPC, a izbucnit un scandal mediatic uriaș. Pe marginea acestui subiect a comentat recent și Dumitru Dragomir. Cu această ocazie, fostul președinte al LPF a explicat care este, de fapt, secretul succesului lui Pescobar. Mai exact, Dragomir îl compară pe acesta cu Gigi Becali, recunoscut pentru strategiile sale de marketing extrem de eficiente. În plus, Pescobar este extrem de priceput în ceea ce face, oferind cele mai bune preparate de pește din țara noastră.
„Pescobar e ca Gigi, bun pe marketing. Ca orice om, mai face și greșeli. Este imposibil ca atunci când îți vine controlul în flux, să nu găsească un cartof pe jos sau ceva de genul. În mod normal, restaurantele se controlează înainte de program și după program.
Eu i-am spus să nu îi mai menționeze numele lui Horia Constantinescu. Să își pună totul la punct și când e gata, atunci să îl invite pe el. Dacă nu vrea să vină, să cheme presa să le arate tot și să cheme specialiști ANPC, care să îl învețe ce trebuie să facă, să nu greșească. El are mulți dușmani, pentru că sunt multe care nu merg.
El e foarte bun pe ce face cu pește și fructe de mare. A fost în toată lumea și a văzut cum se pregătește mâncarea. Tot ce face este unic și foarte bun, e diabolic de bun. El a făcut pentru majoritatea oamenilor. Îți dă un platou imens, cu doar 500 de lei și îți dă și o sticlă de vin, care la alte restaurante, doar aia e 400.
El a făcut marketing. Eu i-am zis că nu e bine așa, că îl vor dușmăni toți. El a plătit taxe la stat de 2 milioane anul acesta, fără salariile celor 250 de oameni. Toate restaurantele din parc nu au plătit cât a plătit el la stat. El e de mult timp milionar. Are și părinți calumea. Mama lui e șef contabil sau doctor în economie, iar tatăl e aviator.”, a spus Mitică Dragomir pentru Fanatik.